måndag 5 juli 2010

my so-called life

när man är sjuk händer det inte så mycket.
man sover. äter nåt litet ibland. tittar på TV med ett halvt öga. sover. har ångest över allt man borde göra men är samtidigt fullt medveten om att det inte är nån idé att ens försöka. man har alltså rätt tråkigt. helt enkelt.

dagens göromål i form av en TV-logg i kronologisk ordning:

Almedalsveckan på Kunskapskanalen
Masterchef Australia
lojt zappande mellan Tyra Banks Show och Trinny och Susanna stylar Amerika.
Tyra Banks intervjuade 50 cent som visade sig vara precis så torr och korkad som han brukar framstå. i monoton ton sa han att han ville bli komiker. lycka till sa Tyra inte. hon sa att han nog har en naturlig fallenhet för det eftersom han är van vid showbiz. ridå.

somnar in under obestämd tid, vaknar av att Grungemannen kommit hem med en nyinköpt skjorta. den var inte så grungig som man skulle kunna tro, snarare fräsch. han såg fin ut. tillsammans slötittade vi på nån repris av Mammas pojkar, Grungemannen strängade om sin gitarr under tiden och jag drack vatten för det sa Nils att man måste göra när man är sjuk.

Nyheterna på TV4 - blir lite irriterad av Lars Ohlys såsande med Vänsterpartiet. kan det vara så att han har tappat stinget?

det var allt. thrilling.
nu ska ja och Grungemannen gå och handla. man måste få luft också. tror jag ska laga någon sorts chili sin carne. behöver berika min lekamen.

jag vill framåt, uppåt, starkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar