fredag 7 maj 2010

Flaming Fiona lackar ur

egentligen har jag ingen lust att länka till denna infantila blogg, men det känns tvunget för att mitt blogginlägg ska bli begripligt. hur fan tänker människan?
det är ju uppenbart att hon inte har någon kontakt med verkligheten, är fullkomligt inkapabel att känna förståelse för andra människor och är född med silversked i munnen - men är det verkligen nödvändigt att basunera ut dessa naiva åsikter som ryker av människoförakt, på en blogg som läses av tusentals unga tjejer varje dag? man får hoppas att de flesta människor kan dra sina egna slutsatser kring hennes "resonemang", men jag kan inte låta bli att bli lite oroad för min egen lillasyrra - som är 13 år - som jag vet läser Paows blogg varje dag. Paow har balla skor, senaste modet, massor med kompisar och tycker att Sverige ska sluta ta emot invandrare. hur lätt är det i 13-årsåldern att skilja på vad som är coolt och inte hos sina förebilder?
dessutom kvacksalvar Paow om att hon verkligen inte är rasist, åh nej, utan bara att man "ska ta hand om dom vi redan tagit in" först och främst. i nästa sekund börjar hon varna för att vi kommer vakna upp till moskéutrop och att affärerna kommer lunchstänga för siesta. vänta nu...
man blir mörkrädd. det är här nånstans man ska försöka lita på att man själv fungerat som en förebild för sin lillasyrra, som förhoppningsvis kan mäta sig med bloggbombardörernas dagliga ostoppbara flöde med skitskitskit.
"jag har aldrig kallat mej för förebild" är en vanlig bortviftande kommentar av kända figurer som beter sig som idioter. det spelar ingen roll. du är det. ta ansvar.

3 kommentarer:

 1. åh vad hemskt!! vilken störd människosyn, och bara en massa underliga värdepåståenden och påståenden utan källor. snälla prata med din lillasyster så att åtminstone en trettonåring får lite vettiga influenser.

  bra inlägg av dig förresten. nu ska jag läsa fler :)

  SvaraRadera
 2. haha, ja det är verkligen sjukt ogrundade antaganden hon gör. egentligen borde man kanske inte uppmärksamma henne överhuvudtaget, men just nu kände jag att det fick vara nog. folk lyssnar ju uppenbarligen på henne!

  kul att du hittade hit, du är hjärtligt välkommen :)

  SvaraRadera
 3. Bra inlägg! Jag hoppas innerligt att hon och alla hennes lika ex. Blondinbella, kissie och alla andra dussinbloggar med samma konsumtionsideologi tillsammans med samtliga producenter för dokusåporna ställs tillsvars för det normer som de tillfört samhället genom sina kanaler.
  Ha en riktigt bra dag.

  Johan

  SvaraRadera